Allau de novetats a Twitter

Més i millors eines per consolidar el que ja és una realitat: Twitter s’ha convertit en la xarxa social hegemònica i en el canal d’informació fonamental de cada cop més persones. La gestió de tota la informació piulada requeria solucions tècniques més efectives i des de la companyia de San Francisco se n’està donant resposta. Us ressenyem tot seguit els tres exemples més recents.

Un very best of Twitter al correu. Cada setmana es rebrà un resum de la informació més rellevants en base a la informació compartida per les persones que seguim i un recull dels tuits més populars dels nostre TL. Cal activar aquesta opció a la configuració de notificacions del nostre compte.

Trending topics a mida. Els temes del moment s’adapten a les nostres preferències, segons un càlcul basat en qui seguim i la nostra localització. Els temes emergents més candents segons el nostre perfil.

Tuits expandits. Cada vegada podrem veure més informació relacionada amb els enllaços d’un tuit sense sortir de Twitter. Fins ara podiem veure vídeos de YouTube o fotos d’Instagram entre d’altres però amb el nou sistema, cada vegada podrem veure més contingut de diferents fonts directament a Twitter només expandint la piulada.

Font: Betes i clicks

Deixa un comentari