Womenalia, el Linkedin femení

A la xarxa, com en qualsevol negoci, no hi ha res més efectiu que identificar un nínxol de mercat i oferir-hi una solució a mida. Això és el que han fet les emprenedores que han dissenyat Womenalia, una xarxa professional a l’estil de Linkedin pensada per a dones que volen avançar en les seves carreres i compartir notícies amb altres professionals amb els mateixos interessos.

El punt de partida és clar: tot i la incorporació de la dona al mercat laboral, la presència femenina en alts càrrecs executius encara és força baixa (20% d’empresàries i 11% de CEOs). Per revertir aquest panorama, res millor que teixir contactes i aprofitar els consells de dones d’èxit (notícies, blocs, grups de discussió, etc.). I això és el que ofereix aquesta start-up espanyola.

Altres eines que Womenalia posa a disposició de les seves usuàries són Wempleo, una plataforma d’ofertes de treball, i Wguía, un directori d’empreses i serveis women friendly. Fins al moment ja s’han registrat més de 70 mil membres de la plataforma.

Font: Womenalia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s